Home » Servicii » Mecanica electrica » Revizii VW
 

Revizii VW

Pentru ca Volkswagenul tau sa ramana un Volkswagen, este recomandata efectuarea verificarilor tehnice periodice la un service autorizat, atat pe perioada garantiei cat si dupa expirarea acesteia.

Service-ul autorizat Volkswagen, Brady Auto Center, iti prezinta operatiunile incluse in reviziile auto.

Prima revizie trebuie efectuata la un rulaj de 15.000 km sau dupa 1 an de la achizitia masinii. Aceasta verificare include schimbul de ulei si filtru de ulei, dar si o constatare tehnica generala*.

Revizia a 2a trebuie efectuata la un rulaj de 30.000 km sau dupa 1 an de la ultima revizie. Aceasta verificare include schimbul de ulei, filtru de ulei si filtru de aer, dar si o constatare tehnica generala*.

Revizia a 3a trebuie efectuata la un rulaj de 45.000 km sau dupa 1 an de la revizia anterioara. Aceasta verificare include schimbul de ulei si filtru de ulei, precum si o constatare tehnica generala*.

Revizia a 4a trebuie efectuata la un rulaj de 60.000 km sau dupa 1 an de la revizia anterioara. Aceasta verificare include schimbul de ulei, filtru de ulei, filtru de aer, filtru polen si filtru carburant, precum si o constatare tehnica generala*.

Revizia a 5a trebuie efectuata la un rulaj de 75.000 km sau dupa 1 an de la revizia anterioara. Aceasta verificare include schimbul de ulei si filtru de ulei, insotita de o constatare tehnica generala*.

Revizia a 6a trebuie efectuata la un rulaj de 90.000 km sau dupa 1 an de la revizia anterioara. Aceasta verificare include schimbul de ulei, filtru de ulei, filtru de aer si filtru polen, precum si o constatare tehnica generala*.

* contatarea tehnica generala este gratuita la Service Brady, in cadrul reviziilor

In cazul in care in urma verificarii tehnice generale, specialistii service Brady constata defectiuni suplimentare la masina ta, acestia iti vor face o recomandare specifica (ex. inlocuirea placutelor de frana, a stergatoarelor sau a curelei de distributie) pentru ca sa te poti bucura de un autoturism de incredere.

NOU! Service Brady a dezvoltat PRIMUL CONFIGURATOR DE REVIZII VW disponibil online.

 configurator-revizii-vw

Pentru ca Volkswagenul tau sa ramana un Volkswagen.