Despre noi

Service Autorizat Volkswage cu peste 20 de ani experienta in domeniul auto

Compania Brady Trade si-a inceput activitatea in august 1997 ca service auto pentru autoturismele Skoda.

Un an mai tarziu, in 1998, Brady a devenit dealer autorizat Skoda si a inceput comercializarea autoturismelor apartinand acestei marci. 
In 1999, Brady Trade a fost distins cu diploma de Dealerul Anului de catre Grupul Porsche. 
In 2006, Brady Trade a primit trofeul "Dealerul Skoda cu cea mai dinamica activitate in vanzarea de flote". 
In 2008 si 2010, Brady a fost declarat din nou Dealerul Anului de catre Skoda Auto si Porsche Romania.

In septembrie 2005 a fost inaugurat noul showroom din Bd. Iuliu Maniu 291-301, la standarde europene, in dorinta de a veni in intampinarea clientilor nostri si de a le asigura conditii optime pentru achizitia de autoturisme Skoda noi si second-hand, buy-back, drive-test, pentru reparatii de mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie, diagnoza, ITP, evaluari, tunning si alte servicii auto conexe: inchirieri auto si management de flote. 

Complexul auto Brady Auto Center, are suprafete generoase si dotari de ultima generatie in domeniul auto:

  • suprafata show-room-ului - 390 mp
  • suprafata service mecanica/electrica - 800 mp
  • suprafata service tinichigerie/vopsitorie - 1.000 mp
  • suprafata birouri 400 mp
  • spalatorie auto

Pentru o imbunatatire a serviciilor oferite clientilor sai si o reducere a timpului de programare si asteptare, Grupul Brady a deschis, in 2008, un nou punct de lucru, Service Economic Volkwagen, aflat in str. Valea Oltului 199, service dedicat autovehiculelor Volkswagen,  cu urmatoarele dotari: 4 elevatoare auto, un tester de diagnoza, 2 cabine de vopsit si un stand de injectie diesel de ultima generatie – Hartridge 2M-PC.

Reactiv la conjunctura pietei, Brady Trade a devenit, la inceputul anului 2009dealer autorizat Weltauto si a dezvoltat, in proximitatea showroomului Skoda, un complex de autovehicule de ocazie Weltauto, pe un teren cu o suprafata de 2000 mp.

Pe baza experientei solide in tehnologia auto a Grupului VW, Brady Trade a obtinut in mai 2010, licenta de service autorizat Volkswagen, asigurand servicii de servisare rapida si receptie directa pentru clientii din acest segment. Ca o extensie a brandului VW, Brady a devenit service autorizat si pentru autovehicule comerciale VW la mijlocul anului 2012.

Grupul Brady promoveaza si respecta valorile Skoda si Volkswagen, doua marci de automobile cu o dezvoltare dinamica, ce se prezinta pe piata europeana si mondiala prin automobilele sigure si confortabile, construite pe baza celor mai inteligente tehnologii din domeniu, de cea mai inalta calitate, cu o reala preocupare pentru protectia mediului, un consum redus de carburant si un excelent raport pret-performanta.

Misiunea Brady este de a-i face pe clientii sai extrem de multumiti cu ajutorul unor produse si servicii de calitate care le asigura confort, siguranta, dar si bucuria vietii.

Viziunea
Pe termen mediu si lung, Brady urmareste ocuparea pozitiei de lider intre service-urile autorizate Volkswagen din Romania prin preocuparea continuua spre imbunatatirea si perfectionarea serviciilor companiei si gasirea celor mai bune metode de relationare cu clientii.

Comunicare
Prin strategia sa de marketing, Brady urmareste sa fie mai aproape de clientii sai oferind servicii auto integrate pentru a dovedi performanta in domeniul auto.