Home » Contact
 

Contact

Pentru programari in service sau pentru a primi informatii despre produsele si serviciile companiei noastre, nu ezitati sa ne contactati.

Puteti completa formularul de mai jos sau ne puteti contacta la numarul de telefon 021-316.85.85, pe email service@bradytrade.ro sau direct la sediul Brady din Bd. Iuliu Maniu 291, sector 6, Bucuresti.

Va multumim!

 

Localizare

 

Formular de contact

 
Nume/Prenume:
*
 
E-mail:
*
 
Telefon:
*
 
Mesaj:
*
 
Sunt de acord cu Termene si conditii
 
Vreau sa primesc noutati
 
 
Cod securitate
Security Image*
 
Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii
Trimite
 

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub num─ârul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.